Waarom Joosse

De dienstverlening is persoonlijk, gedegen en met kennis van zaken.

Ons werk verantwoorden we aan u op heldere wijze.

Door de combinatie van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie heeft u één adres voor al uw vragen op administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch terrein.

Het opstellen van de jaarrekening is in onze visie en werkwijze eigenlijk een formaliteit. U zult al eerder door ons zijn geïnformeerd over de behaalde resultaten.

Joosse neemt steeds in overleg het initiatief om de administratie te optimaliseren om betrouwbaar inzicht te geven in de stand van zaken. Dit geldt zowel voor administraties zoals die door opdrachtgevers zelf worden gevoerd als voor in eigen beheer gevoerde boekhoudingen.

Door u op fiscaal en juridisch terrein te laten adviseren en door uw aangiften door ons te laten verzorgen, voorkomt u niet alleen dat u teveel belasting betaalt, maar ook dat u te maken heeft met bijbehorende beslommeringen.

Op basis van onze uitgebreide fiscale en juridische kennis zijn we in staat om het scala aan fiscale mogelijkheden optimaal te benutten. Hierdoor wordt de verschuldigde belasting zoveel mogelijk beperkt.

De verschillende soorten aangiften worden tijdig gedaan; uitstel is onder voorwaarden mogelijk.

De opgelegde aanslagen worden gecontroleerd met de verzorgde aangifte. Mogelijke afwijkingen door de belastingdienst worden met u afgestemd en toegelicht.

In een bezwaarfase of beroep kunt u zich toevertrouwen aan onze gedegen kennis van de wetgeving en de rechtspraak.